Inschrijving Optocht Gemonde Mullukzuipertjes 2023

De inschrijven is onder voorbehoud van goedkeuring door de Optochtcommissie. U betaalt aan het einde van uw online inschrijving met iDeal.

LET OP: het bijwonen van de verplichte Optochtvergadering op maandag 13 februari 20:00 is een onderdeel van inschrijving. Voor Wagens voortgetrokken door een gemotoriseerd voertuig is een WA verzekering voor Praalwagens verplicht. Het verzekeringsbewijs toon je op de Optochtvergadering alsmede tekent de Chauffeur dan een Chauffeursverklaring.
Deelnemers die niet voldoen aan onze regels kunnen worden uitgesloten van deelname.

Vul de naam van de deelnemer / groep in.

Vul het totaal aantal personen in.

Vul de naam van de contactpersoon in.

Vul een geldig emailadres in.

Vul uw adres in.

Vul een geldige telefoon nummer in.

Maakt u gebruik van een muziekinstallatie?

Vul het wattage in van de geluidsinstallatie

Vul het adres en woonplaats in van de bouwlocatie.

Vul uw thema in.

Uw toelichting op het thema

Mogelijke categorien voor de optocht:
Loopgroepen:
12- jaar; kosten gratis; kinderen tot 12 jaar gemiddeld, de begeleiding mag in themakleding meelopen, begeleiding wordt niet op gejureerd
12 -18 jaar; kosten € 11; de gemiddelde leeftijd is tussen de 12 - 18; er is geen volwassen begeleiding
18+ jaar; kosten € 11; de gemiddelde leeftijd is 18+
Wagens:
18- jaar; kosten € 26; de gemiddelde leeftijd is 18-, maximaal 50% van de deelnemers mag 18+ zijn, begeleiding mag in themagekleed zijn, jurering op basis van 18- deelnemers
18+ jaar; kosten € 26; de gemiddelde leeftijd is 18+

** Voor het berekenen van de gemiddelde leeftijd tel je de leeftijd (op de datum van de optocht) bij elkaar op en deel je deze door het aantal deelnemers.

Maak uw keuze bij Categorie

0,00

Met het verzenden accepteert bovengenoemde contactpersoon hierbij het Optochtreglement van de Mullukzuipertjes te hebben ontvangen, te hebben gelezen en overeenkomstig te zullen handelen. U kunt ze hier lezen: Optochtregelement. Daarnaast verklaart de contactpersoon zich er van bewust te zijn dat deelname geheel voor eigen risico plaatsvindt. Het afsluiten van risico beperkende verzekering is een verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf. Het bestuur van Stichting Jeugdcarnaval De Mullukzuipertjes aanvaart geen enkele aansprakelijkheid.